18.7.12

Ενημέρωση για τον υγρότοπο Αλμυρού στους αγώνες Beach Volley


Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 έγινε ενημέρωση στο κοινό σχετικά με την σημασία και την προστασία του υγρότοπου Αλμυρού, κατα την διάρκεια των αγώνων Beach Volley που έγιναν στην παραλία.

Η Μαρία, μέλος του Δ.Σ. της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου, μίλησε από το μικρόφωνο και ενημέρωσε για την πανίδα και χλωρίδα του υγροτόπου και την γενικότερη συμβολή που έχει στο οικοσύστημα της περιοχής μας. Επίσης ανέφερε τρόπους προστασίας και επισήμανε τα όρια που έχουν τοποθετηθεί από την Οικολογική Κίνηση και την WWF και που δεν πρέπει να παραβιάζονται.



Η ενέργεια αυτή ελπίζουμε ότι βοήθησε το κοινό στην κατανόηση της σημασίας του υγροτόπου, και θα συνεχίσουμε με άλλες ενημερωτικές δράσεις στο μέλλον ώστε όλοι οι λουόμενοι να συνειδητοποιήσουν ότι ο Αλμυρός δεν είναι μόνο μια παραλία.

Μια θερμή παράκληση προς τους αρμόδιους φορείς ή επιχειρηματίες της παραλίας. Να μας βοηθήσουν όσο γίνεται στην επίβλεψη και τον έλεγχο της περιοχής ώστε να τηρούντε όλα όσα αναγράφονται στις πινακίδες που έχουμε τοποθετήσει σχετικά με την προστασία του υγρότοπου.

Δ.Σ. Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου