17.4.12

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση από τον Δήμο Χερσονήσου για τις Β.Α.Π.Ε.



Σε δημόσια διαβούλευση για το έργο του Υδροηλεκτρικού, προσκαλεί ο Δήμος Χερσονήσου αύριο Τετάρτη 18.4.12 ώρα 18:30 στο Πολύκεντρο Κρασίου στο χωριό Κράσι.

Έχουν προσκληθεί να μιλήσουν επενδυτές και μελετητές η οποίοι φυσικά θα στηρίξουν το έργο. Τις ισορροπίες και τα ρεαλιστικά αποτελέσματα ενός τέτοιου έργου στο περιβάλλον και την κοινωνία θα δώσει το Παγκρήτιο Δίκτυο Αγώνα κατά τις ΒΑΠΕ με την παρουσία του.

Η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου θα είναι επίσης εκεί και καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν ή θέλουν προστατέψουν την κρητική γη και το πλούσιο φυσικό και ιστορικό της περιβάλλον, να παρευρεθούν αύριο.



Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο και για να μειώσουμε τα μεταφορικά μέσα που θα προσέλθουν επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συνεννοηθούμε στο email: info@ecomirabello.com 

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη πρόσκληση του Δήμου Χερσονήσου

Σας καλούμε σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Χερσονήσου για το έργο «Αιολικό – αντλητικό – υδροηλεκτρικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας εγκαταστημένης ισχύος 90,1 MW αιολικά και 100MW υδροηλεκτρικό – αντλητικό» της εταιρείας «Υδροαιολική Αιγαίου Α.Ε.», στο Πολύκεντρο Κρασίου την Τετάρτη 18/4/2012 και ώρα 18.30.

Η εκδήλωση οργανώνεται, ώστε μετά την ανοιχτή δημόσια διαβούλευση να διατυπωθεί η άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, η οποία στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Κρήτης, εν όψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος για το θέμα αυτό.

10/4/2012
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου