1.12.11

Η εισήγηση της Οικολογικής Κίνησης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Αγ. Νικολάου και οι απαράδεκτες αντιδράσεις των δημοτικών συμβούλων



Τα μέλη του ΔΣ της οικολογικής κίνησης πήραν σοβαρά τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, μελέτησαν το σχέδιο και κατέθεσαν μια εισήγηση με παρατηρήσεις, την οποία παρουσίασε ο πρόεδρος του ΔΣ.

Όμως οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι των δύο μεγάλων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Σύγχρονος Δήμος του Δ. Κουνενάκη και Δημοτική Συνεργασία του Π. Καρατσή)ενοχλήθηκαν από το μέγεθος της εισήγησης (που πραγματικά δεν ξεπέρασε τα 7 λεπτά) και άρχισαν να διακόπτουν τον ομιλητή και να διατυπώνουν ενστάσεις, με πρωτοπόρο το γνωστό για τις οικολογικές του ευαισθησίες δημοτικό σύμβουλου-μεγαλοεργολάβο Γ. Γουναλάκη. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να προεξοφλήσουν ότι τα έργα που αναφέρονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την περιοχή του Ελαιώνα δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ, λαμβάνοντας την απάντηση από την οικολογική κίνηση "τότε για τί συζητάτε;"

Πρόκειται για μια απαράδεκτη συμπεριφορά από την πλευρά των δημοτικών συμβούλων, που βρίσκουν χρόνο να τσακώνονται για δευτερεύοντα θέματα, αλλά δεν βρίσκουν χρόνο να ακούσουν και να προσέξουν μια ομάδα πολιτών που μιλά για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η οικολογία (την οποία όλοι οι υποψήφιοι τη θυμούνται προεκλογικά).

Τελικά βέβαια, οι μόνοι που έχουν ευθύνες είναι τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης που πήραν σοβαρά την όλη διαδικασία, κάθησαν και ασχολήθηκαν και κατέθεσαν και εισήγηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου