8.12.11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΡΑΜΒΕΛΛΟΥ


Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύθηκε προ λίγων ημερών από μέλη της Oικολογικής Kίνησης Μιραμβέλλου, στο blog μας και σε άλλα Μ.Μ.Ε. με θέμα την καύση σκουπιδιών στον υγρότοπο του Καλού Χωριού και στα σκουπίδια που αφέθηκαν στην παραλία Βούλισμα θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

1) Μετά από επανέλεγχο μας διαπιστώσαμε ότι έχει καθαριστεί ο χώρος στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα στο Καλό Χωριό όπου έγινε η καύση των σκουπιδιών και μπαζών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όποιον πήρε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό και ευχόμαστε ότι το φαινόμενο αυτό δεν θα επαναληφθεί. Διευκρινίζουμε ότι τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης ουδέποτε κατηγόρησαν κάποιο συγκεκριμένο φορέα στο άρθρο τους και όλες οι πληροφορίες ήταν ειλικρινής και αποδεδειγμένες με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

     2) Επίσης μετά από επανέλεγχο μας στην παραλία Βούλισμα στο Ίστρον Καλού Χωριού διαπιστώσαμε ότι τα σκουπίδια είχαν απομακρυνθεί  και ο χώρος είχε συμμαζευτεί. Ο καθαρισμός έγινε από τον υπεύθυνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του μαζί μας. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και πιστεύουμε ότι και άλλοι θα ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα και θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας.

Παρακαλούμε οποιονδήποτε παρατηρήσει κάποια ενέργεια ή πράξη που να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο φυσικό περιβάλλον αλλά και στη υγεία των πολιτών να ενημερώνει άμεσα τους αρμόδιους φορείς ή την Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου. Μπορεί να μην μπορούμε πάντα να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντα κάνουμε ότι μπορούμε για να ζούμε πολιτισμένα και με σεβασμό στο περιβάλλον και τον τόπο μας.

Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου
Τηλ: 694 446 5690 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου