6.9.15

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ. Αγ.Νικολάου - Βροντερό ΟΧΙ στις Β.Α.Π.Ε. στην συγκέντρωση φορέων που έγινε στην Νεάπολη


Η συγκέντρωση που προκλήθηκε την Παρασκευή από 25 συλλόγους του Επάνω Μεραμπέλλου πραγματοποιήθηκε προκειμένου η τοπική κοινωνία να ενημερωθεί για το θέμα των ΒΑΠΕ εξέφρασε την απόλυτη άρνηση της στις αιολικές εγκαταστάσεις τέρατα.
Μια δημοσίευση από το http://www.fonien.gr/

Ανακοίνωση της Ο.Κ.Μ. για την συγκέντρωση

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και μέλη της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου. Ένας από τους λόγους που πραγματοποιήθηκε αυτή η εκδήλωση ενημέρωσης ήταν η θετική γνωμοδότηση που έδωσε για το έργο το τοπικό συμβούλιο Νεάπολης λίγες μέρες πριν αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου που θα γίνει αύριο Δευτέρα 7/9/2015, όπου αρχικά είχε μπει σαν θέμα η γνωμοδότηση του έργου αλλά μετά αποσύρθηκε. Η απόσυρση αυτή μας δίνει υποψίες ότι λόγω τις αντίδρασης που υπήρξε από πολλούς τοπικούς φορείς και συλλόγους (όχι μόνο από την εκδήλωση της Νεάπολης, αλλά και από άλλες),  αποφασίστηκε να μην συζητηθεί καν το θέμα, αφού βάση νομοθεσίας αν δεν γνομωδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο τότε θεωρείται συμφωνία του.

Την εναντίωση στις Β.Α.Π.Ε. έδειξαν και το Τεχνικό Επιμελητήριο όπως και ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου.

Για αυτό λοιπόν, βάση των παραπάνω και όπως συμφωνήθηκε στην συνέλευση της Νεάπολης θα παρευρεθούμε όλοι αύριο Δευτέρα 7/9/2015 στις 18.30 μ.μ.  στον 3ο όροφο του ΡΕΞ στον Άγιο Νικόλαο για να απαιτήσουμε να συζητηθεί το θέμα αλλά και να ακουστούν όλοι οι τοπικοί φορείς.

Επειδή το θέμα αφορά όλους καλούμε από όλο τον νομό όσους φορείς και συλλόγους ή άτομα που συμμερίζονται την θέση μας να μας συναντήσουν εκεί!



Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου