5.4.15

Συνεχίζεται η καταστροφή της παραλίας "Βολάκοι" παρά την ενεργοποίηση της Εισαγγελίας Λασιθίου και την επιτόπια σύσκεψη των συναρμόδιων υπηρεσιών (video)‏


Συνεχίζεται η καταστροφή της παραλίας "Βολάκοι" από επιχειρηματίες παρά την ενεργοποίηση της εισαγγελίας Λασιθίου και την επιτόπια σύσκεψη των συναρμόδιων υπηρεσιών που έγινε την Τετάρτη 1/4/15.

Το video που δημοσιεύουμε τραβήχτηκε το πρωί της Παρασκευή 3/4/15 από μέλος του Συλλόγου μας και απεικονίζει σκαπτικό μηχάνημα να πραγματοποιεί εκσκαφές εντός και εκτός της θάλασσας στην Παραλία Βολάκοι. Επίσης το ίδιο πρωί υπήρξαν εργασίες πλακόστρωσης και κτισίματος τοιχίων στην απαλλοτριωμένη ζώνη παραλίας και στον Παραλιακό δρόμο Μιλάτου Σισίου, τον οποίο η επιχείρηση έχει κλείσει από τις 24/1/2015.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα το πρωί της Παρασκευής και οι εργασίες σταμάτησαν για όσο διάστημα ήταν παρούσα, οι εργασίες συνεχίστηκαν μόλις αποχώρησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει και νέα παρέμβαση της αστυνομίας και να κατασχεθούν κάποια οικοδομικά εργαλεία.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα προβλεπόμενα από τους νόμους ώστε επιτέλους να σταματήσει η καταστροφή της παραλίας και η πλήρης αλλοίωση του τοπίου στη συγκεκριμένη περιοχή του χωριού μας, και ώστε να ανοίξει ο παραλιακός δρόμος Μιλάτου Σισίου όπως ήταν πριν τις 24/1/2015


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΛΑΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου