21.3.15

Χωματουργικές εργασίες με εκσκαφέα πάνω στην παραλία Αμμούδι!

Σήμερα 21 Μαρτίου 2015 στην παραλία Αμμούδι στον Άγιο Νικόλαο έγιναν χωματουργικές εργασίες με εκσκαφέα πάνω στον αιγιαλό. Το γεγονός αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες και επιστολή που στάλθηκε από πολίτη στην Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου. 


Σε ενημέρωση που μας έγινε από τον αξιωματικό υπηρεσίας του Λιμεναρχείου Αγ.Νικολάου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρίσκεται στην παραλία είχε κάνει αίτημα χορήγησης άδειας για εργασίες αλλά δεν του είχε δοθεί πότε η άδεια μέχρι σήμερα. Το λιμεναρχείο επισκέφθηκε το χώρο και του είπαν να σταματήσει τις εργασίες.


Παρακάτω η επιστολή που λάβαμε από πολίτη:

Περνώντας από την παραλία Αμμουδίου διαπίστωσα ότι υπάρχει μηχάνημα χωματουργικών εργασιών το οποίο σκάβει μέσα στον αιγιαλό. Πλησιάζοντας βλέπω όλη την παραλία οργωμένη!!! Καθώς άρχισα να βγάζω φωτογραφίες με πλησίασε κάποιος και ακολουθεί η συζήτηση:
«Τι θέλεις;»
«Θέλω να μάθω τι κάνετε εδώ;»
«Διαμορφώνουμε την παραλία»
«Έχετε κάποια άδεια γι’ αυτό;»
«Πως λέγεσαι;»
«Τι σχέση έχει αυτό;.. εγώ ρώτησα αν έχετε άδεια να σκάψετε την παραλία;»
«Ο χώρος είναι ιδιωτικός και κάνουμε ότι θέλουμε..»
«Εκεί που είναι τώρα το μηχάνημα και σκάει το κύμα… είναι ιδιωτικός χώρος;!!»
«Ναι. Πως λέγεσαι;»
«Είμαι πολίτης που ενδιαφέρομαι για την παραλία της πόλης, δε σε αφορά πως λέγομαι... Έχετε άδεια τελικά; »
«Όχι δεν έχουμε..»

Στη συνέχεια έφυγα και πήρα τηλέφωνο σε αστυνομία και λιμεναρχείο. Το λιμεναρχείο είπε ότι θα επιληφθεί…
Όμως μετά από 30’ που ξαναπέρασα, οι εργασίες συνεχίζονταν και έτσι πήρα μερικές ακόμα φωτό για να ενημερώσω…
Και κάπου εκεί το θέμα εξελίχθηκε τραγελαφικά με πρωτοφανή επίδειξη τραμπουκισμού από τους «υπεύθυνους» της επιχείρησης που βρίσκεται στην παραλία. Την ώρα που έβγαζα φωτογραφίες, φρενάρει απότομα μπροστά μου αυτοκίνητο ενός από τους «υπεύθυνους» και αρχίζει να μου φωνάζει..
«τι θέλεις ρε;.. ορίστε πήγαινε μέσα και βγάλε φωτογραφίες..»
χωρίς δεύτερη κουβέντα κατεβαίνει από το αμάξι, κι έρχεται επιθετικά στο μέρος μου
«πήγαινε τώρα μέσα να βγάλεις φωτογραφίες…»
«έβγαλα ότι φωτογραφίες ήθελα.. δεν χρειάζομαι κάτι άλλο»
«ο χώρος είναι ιδιωτικός και κάνω ότι θέλω… το ξέρεις;;»
«Α ναι;;; ο αιγιαλός είναι ιδιωτικός;;»
«Ναι ρε είναι της Μαμιδάκαινας…»
Και έρχεται και κολλάει το μέτωπο του στο δικό μου απειλώντας με και βρίζοντας…. Κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν αντέδρασα… και κάπου εκεί φάνηκε κάποιος από τους «δικούς του» και τον μάζεψε…!



Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου

3 σχόλια:

  1. Δεν θα πάτε ποτέ μπροστά σαν πόλη, σαν άνθρωποι. Είστε ένα τίποτα του τόπου εσείς οι "μάγκες" οι ιδιώτες που νομίζετε ότι με 2-3 "κονέ" θα λύσετε το πρόβλημα σας και πουλάτε την ψεύτικη μαγκιά σας στους αθώους πολίτες και όταν σας "κλείσουνε το μαγαζάκι" γυρίζετε και διατυμπανίζεται σε όλη τη πόλη ότι υπάρχει ρουφιανιά.

    Ρε είστε με τα καλά σας???? Υπάρχει τήρηση του νόμου και σεβασμός του τόπου για να μην υπάρχει η ρουφιανιά???? Αναρωτηθείτε πρώτα αυτά τα βασικά και αφήστε τις μαλακίες περί "εγώ διέθεσα τόσα να φτιάξω το μέρος αυτό που είναι στολίδι για την πόλη". Μπουυυυρδες φάκλα για τη πάρτη σου και τη τσέπη σου είναι όλα.

    Τέλος πάντων μπράβο στην Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στρώσιμο της αμμου απο την κακοκαιρια.. δεν νομιζω οτι ειναι κακο ουτε ζημια κανει..στην παραλια...Βέβαια απαράδεκτος ο υπεύθυνος που συμπεριφερθηκε ετσι....απλα μπωρουσε να πει οτι στρωνουν την αμμο..αλλα καποιοι ενωχλουντε που η συγκεκριμένη επιχείρηση παει πολυ καλα...και ναι κυριε παραπανω εριξε λευτα ο άνθρωπος και εκανε ενα στολιδι......κακο πραμα η ζηλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν όμως θα δημιουργεί ηχορύπανση στην περιοχή, δεν θα πάει κανένας να μιλήσει μαζί τους, θα φάνε απλά μια μήνυση και θα ξανά κλείσουν για ένα δεκαήμερο μέσα στη σεζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή