24.4.14

Εκδηλώσεις Βορνών Χωριών Σητείας - 27/4 Ανακύκλωση & Κομποστοποίηση & 1/5 Πρωτομαγιά στου Ρίχτη


Κυριακή 27 Απριλίου 2014 
Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση
Οι σύλλογοι των βορνών χωριών της επαρχίας Σητείας, μαζί και ο Προοδευτικός Σύλλογος Μυρσίνης, διοργανώνουν εκδήλωση για την Ανακύκλωση και την Κομποστοσποίηση και σας προσκαλούν την Κυριακή 27 Απριλίου στις 18:00στην Τουρλωτή. Η εκδήλωση θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει προβολή, παρουσιάσεις και συζήτηση.

Πέμπτη 01 Μαΐου 2014 
Πρωτομαγιά στου Ρίχτη
Οι σύλλογοι των βορνών χωριών της επαρχίας Σητείας, μαζί και ο Προοδευτικός Σύλλογος Μυρσίνης, διοργανώνουν ημερίσια συνάντηση στο φαράγγι και την παραλία του Ρίχτη για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, την Πέμπτη 1η Μαΐου 2014.

Για όσους το επιθυμούν, θα πραγματοποιηθεί κατάβαση του φαραγγιού με πεζοπορία ή και συμμετοχή στον καθαρισμό, διάνοιξη και σηματοδότηση του μονοπατιού όπου χρειάζεται. Το ραντεβού είναι στις 09:00 στην πλατεία στα Έξω Μουλιανά και οι εθελοντές παρακαλούνται να έχουν μαζί τους σαρακάκια, σακούλες κλπ.

Η τελική συνάντηση για πεζοπόρους και μη θα είναι στην παραλία του Ρίχτη σε μια κοινή γιορτή και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα δέξα τους όπως φαγητό, ποτό κλπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου