13.7.12

Ενέργειες τις Ο.Κ.Μ. για Παρασκευή & Σάββατο 13-14 Ιουλίου 2012


Σήμερα Παρασκευή 13.07.12, στην συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου μαζί με το Παγκρήτιο Δίκτυο Αγώνα κατά τις Β.Α.Π.Ε. θα στήσουν πάγκο με ενημερωτικό υλικό για τις Β.Α.Π.Ε. στην είσοδο της συναυλίας.
Θα συναντηθούμε 8μ.μ. εκεί για να το προετοιμάσουμε και θα επιχειρήσουμε συνάντηση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ώστε, αν είναι δυνατόν, να πούμε δύο λόγια από το μικρόφωνο σχετικά. Χρειαζόμαστε την παρουσία όσων μελών μπορούν για βοήθεια. Υπεύθυνος: Γιάννης Βαμβασάκης, τηλ. 6947126008.

Αύριο Σάββατο 14.07.12 στις 5μμ στο χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά Beach Volley στον υγρότοπο Αλμυρού, θα γίνει παρέμβαση – ενημέρωση του κοινού για τον υγρότοπο. Ήδη έχει γίνει παρατήρηση και από την Οικολογική αλλά και από την WWF για την αμμοληψία και διαμόρφωση του χώρου που έγινε για την εκδήλωση. Ελπίζουμε τουλάχιστον, ότι με αφορμή την συγκέντρωση του κόσμου θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε αρκετό κόσμο σχετικά με την σημασία του Αλμυρού. Η ενίσχυση της προσπάθειας από άλλα μέλη της Ο.Κ.Μ. θα ήταν χρήσιμη. Υπεύθυνος: Μαρία Ατσαλή, τηλ. 6979776825. 

Ευχαριστούμε.
Δ.Σ. Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου