18.6.12

Εισπράττουν "είσοδο" σε ξενοδοχείο στο Ίστρον Καλού Χωριού για τη φυσική κληρονομιά όλων μας!


Ξενοδοχείο στο Ίστρον Καλού Χωριού χρεώνει 5 ευρώ το κολύμπι σε παραλία, επειδή βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις της μονάδας!

------
Αγαπητό Cretalive,

Την Κυριακή 18 Ιουνίου μια φίλη μου πήγε να κάνει μπάνιο στην παραλία ξενοδοχείου στον Άγιο Νικόλαο. Το ξενοδοχείο της ζήτησε ΠΑΡΑΝΟΜΑ 5 ευρώ για να κάνει μπάνιο, παρ'όλο που δεν ήθελε ξαπλώστρα και ομπρέλα.

Σε σημερινή μου επικοινωνία με το ξενοδοχείο μου επιβεβαίωσαν ότι χρεώνουν 5 ευρώ σε όποιον θέλει να κολυμπήσει εκεί για ομπρέλα και καρέκλα. Στην ερώτηση μου «Αν έρθω και δε θέλω ξαπλώστρα και κάτσω στην παραλία, θα με χρεώσετε;» η απάντηση τους ήταν απροκάλυπτα «ΝΑΙ!».

Η συμπεριφορά του ξενοδοχείου είναι παράνομη και έχουν ενημερωθεί η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλου, το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία του Αγίου Νικολάου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, εφιστώ την προσοχή στους πολίτες! Καμιά παραλία δεν είναι ιδιωτική και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας ζητήσει χρήματα γιατί κάνετε μπάνιο σε μια παραλία. Σε ανάλογες περιπτώσεις αρνούμαστε να πληρώσουμε και καλούμε αμέσως την αστυνομία (100).

Αλέξανδρος Ρονιώτης
cretanbeaches.com

Αναδημοσίευση:  www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου