12.2.12

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ!



Οι Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής του Μιραμβέλλου να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Διαδήλωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12.02.12 στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αγ. Νικολάου.

Στηρίζοντας το Παγκρήτιο Δίκτυο Αγώνα κατά των Βιομηχανικών Α.Π.Ε. διαδηλώνουμε και διαμαρτυρόμαστε για την άναρχη και κατοχική πράσινη ανάπτυξη που προσπαθούν να επιβάλουν σε όλη την Κρήτη, με την εγκατάσταση σταθμών Βιομηχανικών Α.Π.Ε. πολυεθνικών εταιριών. Το παράλογο είναι ότι μέσω αυτών, θα εξάγουν την ενέργεια σε άλλες χώρες, την ώρα που η Κρήτη θα εξακολουθεί να εισάγει την ενέργεια της. Όλα αυτά γίνονται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη πολιτιστικά στοιχειά, δασικές εκτάσεις και η άποψη της ίδιας της κοινωνίας των περιοχών αυτών, ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του Κρητικού τοπίου και την καταστροφή οικοσυστημάτων προς όφελος των εταιριών και όχι της τοπικής κοινωνίας. Δεν θέλουμε η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής να εξελιχθεί εις βάρος της ποιότητας ζωής των ντόπιων κοινωνιών και της βιοποικιλότητας.

Όπως φαίνεται από την επικαιρότητα, η κατάσταση στην Ελλάδα έχει φτάσει σε σημεία όπου η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη εξαλείφονται και πάνε να χαθούν, αφού η πολιτική που εφαρμόζεται τώρα επιβάλει απάνθρωπες απαιτήσεις για ανώφελους στόχους προς την κοινωνία και το περιβάλλον.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι έχουμε ψυχή και θέλουμε να προστατέψουμε το περιβάλλον και τον τόπο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου