3.2.12

Δεντροφύτευση - Εκδρομή την Κυριακή!Καλησπέρα σε όλους!

Την Κυριακή αυτή 5-2-2012 στις 11:00 πμ  θα κάνουμε δενδροφύτευση στην περιοχή της Ρούσας Λίμνης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρδατίου και Ρούσας Λίμνης. Στη συνέχεια θα κάνουμε επίσκεψη σε έναν όμορφο αλλά παραμελημένο υγρότοπο, το Μάμαλο, με ποταμάκι λίγο πιό πάνω. Σκοπός στον δεύτερο χώρο είναι να εκτιμήσουμε τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να κάνει άμεσα ο Δήμος, ώστε το Μάμαλο να γίνει χώρος αναψυχής αντί για χώρος εναπόθεσης μπαζών που είναι τώρα. 


θα συναντηθούμε στις 11:00 έξω από την ταβέρνα 'Μαρδάτι' που είναι πάνω στο δρόμο , μέσα στο χωριό του Μαρδατίου (προς Κριτσά)

Καλεσμένοι θα είναι ο Αντιδήμαρχος κο Ν. Αφορδακός και το Τοπικό Συμβούλιο της Κριτσάς.

Ευπρόσδεκτη είναι η προσφορά εργαλείων για σκάψιμο / καθάρισμα και κάποια σνακ ή αναψυκτικά για το πικ-νικ στο Μάμαλο. Σημαντικό είναι η επιμόρφωση των παιδιών με τη δράση αυτή. Περιμένουμε και τους μικρότερους!  

Αυτές τις μέρες είχε και έχει πολύ τρέξιμο (ΑΠΕ Ιεράπετρα-Βραχάσι, ΚΠΕ Αλμυρός, Δενδροφυτεύσεις, κλπ) και τις επόμενες ακόμα περισσότερο. Η παρουσία μεγάλου μέρους της Οικολογικής Κίνησης είναι αναγκαία ώστε οι δράσεις που έπονται να έχουν αποτέλεσμα.

Καλή αντάμωση.
Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου