28.11.11

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ



Καλημερα, 
Με αφορμη την τελευταία Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, είναι σημαντικό να συνεδριάσουμε σήμερα και να περεβρεθούν όσο περισσότεροι γίνεται.

Στην επιτροπή, ανακοινώθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου για τα έργα του 2012, στον οποίο φαίνεται ότι θα ξοδευτούν 300.000 Ευρώ για την αρχιτεκτονική μελέτη του Ελαιώνα και έπειτα 3.000.000 Ευρώ για τα έργα που θα γίνουν στο χώρο. Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα ξοδευτούν 3.000 Ευρώ για την "περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κόσμου" και αποφάσισαν  ότι αυτό θα γίνει μόνο για την ανακύκλωση.
Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν και να μπορούν να πούν τις λεπτομέρειες. 

Οριστική απόφαση για τα παραπάνω αυτά θα παρθεί την Τετάρτη που μας έρχεται 30/11/2011 σε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου που θα γίνει στον 3ο όροφο του REX όπου και θα επέμβουμε. 

Απόψε στις 8 στο Chez George θα κάνουμε ΔΣ για να προετοιμαστούμε και σας περιμένουμε. 


Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου

1 σχόλιο:

  1. Οι ανοιχτοί, ελεύθεροι και πράσινοι χώροι της πόλης χαρακτηρίζονται από τη νομοθεσία με τον ενιαίο όρο "κοινόχρηστοι χώροι". Είναι οι κάθε είδους δρόμοι, πεζόδρομοι, πλατείες και άλση. Κάποιοι από αυτούς με ιδιαίτερο φυσικό ενδιαφέρον ή ιστορία (πχ πλατείες, δεντροστοιχίες, κήποι, ρεματιές, κ.α.) προστατεύονται όχι μόνο ως προς τον ελεύθερο και δημόσιο χαρακτήρα τους και την απαγόρευση της δόμησης, αλλά και ως προς τη μορφή τους, καθώς συχνά αποτελούν στοιχεία αρχιτεκτονικής και φυσικής κληρονομιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή