1.8.11

Πρόσκληση σε Ημερίδα της MEDASSET

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σας προσκαλούμε στην επικείμενη ημερίδα ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ, ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

Ο σκοπός της ημερίδας είναι να συζητηθούν οι συνέπειες που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, η σημασία της βιώσιμης διαχείρισης τουριστικών προορισμών, παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών, καθώς και η διερεύνηση του ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν διάφοροι φορείς στην προώθηση των παραπάνω. Παράλληλα, η ημερίδα θα εστιάσει στη δυνατότητα συνδυασμού του αειφόρου τουρισμού με τη διατήρηση της βιοποικιλότητας σε ένα πλαίσιο ενεργούς συμμετοχής τοπικών και ευρύτερων φορέων και κοινωνικών ομάδων.

Η συμμετοχή στην ημερίδα γίνεται με πρόσκληση η οποία απευθύνεται σε τουριστικούς πράκτορες, ταξιδιωτικές και τουριστικές εμπορικές ενώσεις και φορείς, εθνικές, περιφερειακές και τοπικές αρχές, ξενοδόχους, ΜΚΟ, τοπικές ομάδες καθώς και επιστήμονες.

Παρακαλούμε βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα στα συνημμένα έγγραφα. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα και θα θέλατε να προτείνετε κάποιο συνεργάτη σας παρακαλούμε να στείλετε ένα σύντομο μήνυμα στην ομάδα συντονισμού (sustainabletourismworkshop@gmail.com).

Εάν πάλι η εν λόγω πρόσκληση δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά σε κάποιο φορέα/οργανισμό παρακαλούμε να μας υποδείξετε ποιος συνεργάτης σας είναι ο πλέον κατάλληλος για να συμμετάσχει στην ημερίδα.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το λεπτομερές πρόγραμμα, καθώς και τον τελικό κατάλογο των συμμετεχόντων και των ομιλητών θα σας αποσταλούν μετά την εγγραφή σας.

Για την εγγραφή σας, την επιβεβαίωση της συμμετοχής, ή οποιαδήποτε άλλη ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε με τους συντονιστές του προγράμματος (sustainabletourismworkshop@gmail.com).

Ανυπομονούμε για την εγγραφή σας. Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία του προγράμματος μας.

Με εκτίμηση,

Κωστής Γριμάνης
Δρ. Eυαγγελία Αποστολοπούλου
Διευθυντής MEDASSET
Επιστημονική Υπεύθυνη Προγράμματος

Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ



MEDASSET-Mεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών
Λυκαβηττού 1Γ, 106 72 Aθήνα
Tηλ.: 210 3613572, 210 3640389, Fax: 210 3613572

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου