13.4.11

Ημερίδα στο Ηράκλειο: «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων»


Oι περιφερειακές παρατάξεις «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση - δημόσια συζήτηση με θέμα: «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων» την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Ηρακλείου (πρώην λαχαναγορά).

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρτη 16 Μαρτίου με σκοπό να αναλυθούν οι τεχνικοοικονομικές παράμετροι και οι διάφοροι τρόποι προσέγγισης του ζητήματος και να παρουσιαστούν θετικά παραδείγματα διαχείρισης στην περιφέρεια της Κρήτης.


Αρχικά, είναι προσκεκλημένοι να μιλήσουν η κ.
Μ. Λοϊζίδου, καθ. του ΕΜΠ, ο κ. Αλ. Οικονομόπουλος καθ. του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο κ. Φ. Κυρκίτσος, πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης. Κατόπιν θα μιλήσουν ο κ. Σπ. Δανέλλης -ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρ. δήμαρχος Χερσονήσου, ο κ. Γ. Αγοραστάκης -δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά και πρ. νομαρχιακός σύμβουλος Χανίων- και εκπρόσωπος του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ). Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, των επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων, παρεμβάσεις και συζήτηση.

«Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης»

«ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου